News Flash:

Conferinta pe tema prevenirii violentei in familie, maine la UBB

4 Noiembrie 2015
976 Vizualizari | 1 Comentarii
UBB Cluj
Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Centrul de Prevenire a Violentei Familiale si Societale, impreuna cu Universitatea Transilvania Brasov, Facultatea de Comunicare si Sociologie, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Centrul de Cercetare Psihologica, Asociatia Femeilor Impotriva Violentei - Artemis, The Foundation Tisip, Norvegia, anunta conferinta regionala a proiectului „CONNECT - CONstruct NEtwork in Counselling for Trauma - Construirea Retelei de Specialisti in Consilierea Traumei", proiect coordonat de Universitatea Transilvania Brasov  si finantat printr-un grant acordat de Norvegia in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014, Programul RO20 „Violenta domestica si violenta bazata pe deosebirea de sex".

Conferinta se va desfasura joi, 5 noiembrie 2015, ora 10,00, la sediul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie nr. 128-130, et.IV, spatele Amfiteatrului. Principalul scop al evenimentului este prezentarea Programului de Formare Profesionala adresat specialistilor care lucreaza in domeniul violentei domestice, a rezultatelor studiului de evaluare a nevoilor de formare a specialistilor, a materialelor care au fost elaborate in cadrul proiectului - manualul cursantului si ghidul formatorului -  si lansarea website-ului proiectului, ca principal canal de comunicare cu publicul.

"Proiectul se deruleaza in perioada aprilie 2015-aprilie 2016 si isi propune formarea specialistilor care activeaza in domeniul prevenirii si combaterii violentei domestice, printr-o viziune si conceptie unitara, cu accent pe parteneriat si colaborare in retea, in vederea dezvoltarii si consolidarii serviciilor legate de violenta domestica", declara managerul proiectului, conf. univ. dr. Gabriela Dima.

Obiectivele vizate de proiect raspund prioritatilor si obiectivelor stabilite prin Strategia nationala pentru prevenirea si combaterea fenomenului violentei in familie pentru perioada 2013-2017. Proiectul va genera efecte pe termen lung prin implementarea unui program de formare adecvata, adresat profesionistilor relevanti (psihologi, asistenti sociali, medici, juristi, politisti etc.) din cadrul serviciilor de monitorizare si interventie in cazurile de violenta in familie.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatea babes-bolyai conferinta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 23 queries | Mysql time :0.050956 (s)