News Flash:

DESCOPERIRE: Incredibilul efect al consumului de usturoi

23 Ianuarie 2014
2373 Vizualizari | 0 Comentarii
Un compus cheie care se gaseste in usturoi este de 100 de ori mai puternic decat doua antibiotice populare folosite impotriva toxinfectiei alimentare, au aflat oamenii de stiinta, potrivit Daily Mail.

Testele au descoperit ca substanta care se gaseste in usturoi, diallyl sulphide, este mai eficienta in lupta impotriva toxinfectiilor alimentare decat antibiotice precum eritromicina sau ciprofloxacin.

De fapt, nu numai ca este mai puternic, dar actioneaza si intr-un timp mai scurt.

Citeste si: Intrebuintari INCREDIBILE! Uite ce poate face USTUROIUL

Doctorul Michael Konkel, de la Washington State University, a subliniat ca descoperirea are potentialul de a elimina partial bacteriile care cauzeaza infectii.

Bacteriile din clasa Campylobacter sunt cele mai comune cauze pentru toxinfectiile alimentare din intreaga lume.

Citeste si: Cea mai rapida metoda de a prepara mujdeiul, inventata la Cluj. Ce fac acesti tineri cu un BMW
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi antibiotice toxinfectiei alimentare diallyl sulphide
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0773 (s) | 32 queries | Mysql time :0.015924 (s)