News Flash:

DPD vrea sa implementeze un sistem de livrare a coletelor cu drone - VIDEO

27 Iulie 2015
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
DPD drone
DPDgroup, compania cu cea mai vasta retea de curierat din Europa, face un pas important in implementarea celui mai inovator concept de livrare, prin constructia unui terminal special de aterizare pentru expeditiile cu drone, in sudul Frantei.

DPDgroup, brandul comercial de curierat al GeoPost, companie detinuta de Posta franceza si prezenta inclusiv in Romania, a inceput sa testeze conditiile de livrare cu drone inca din iunie, anul trecut. Dupa ce in luna septembrie 2014, o drona a transportat cu succes un colet de 3 kg pe o distanta de 1.200 de metri, alte teste realizate anul acesta au demonstrat fiabilitatea si eficienta tehnologiei alese.

DPDgroup a dezvoltat un terminal de livrari special pentru drone, in baza unor studii complexe de siguranta a zborului si a livrarii. Terminalul, construit in colaborare cu Atechsys, unul dintre cei mai importanti producatori de drone din lume, dispune de o structura care protejeaza accesul la drona in timpul fazelor de decolare si aterizare, un sistem automat de transport al coletului, si de un sistem electronic care mentine siguranta operationala a dronei.
 
Terminalul de livrari mentine in siguranta intregul proces de expeditie, din momentul incarcarii coletului, pana la decolare, aterizare si predare a coletului.

Dezvoltarea unui astfel de terminal marcheaza inca un moment-cheie in curieratul secolului 21, demonstrand eficienta celei mai noi metode de expeditie, cu drone.

Este o solutie bazata 100% pe tehnologie, care elimina cele mai mari obstacole cu care se infrunta curierii in munca de zi cu zi: de la infrastructura deficitara si zonele geografice greu de acoperit, la conditiile meteo din zonele expuse la inundatii sau ninsori abundente, la siguranta oamenilor care manipuleaza coletele, respectiv protectia si siguranta coletului si a echipamentului de livrare.

Drona DPD: Specificatiile Tehnice

Autonomie: Pana la 20 Km
Capacitate de livrare: Pana la 4Kg
Viteza medie: 30 Km/ora
Sitem complet automat, gestionat la sol, cu o capacitate de transmisie de pana la 50 Km
6 rotoare electrice, cu cadrul din fibra de carbon 
GPS si camera pentru zbor incorporate, cu sistem de raportare de date
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


dpdgroup
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 23 queries | Mysql time :0.048380 (s)