News Flash:

Evenimentul caritabil “Ingeri pentru Ingeri”, un succes deplin! Stefanie felicita organizatorii dar si publicul turdean

27 Iulie 2015
914 Vizualizari | 1 Comentarii
Turda
Turdor Stefanie, primarul municipiului Turda, a tinut sa multumeasca organizatorilor evenimentului caritabil “Ingeri pentru Ingeri” si publicului turdean in general, pentru promptitudinea cu care a reactionat si a luat atitudine in sprijinirea cauzei lui Marius Krisbai. Stefanie a declarat ca “In calitate de Primar al Municipiului Turda felicit organizatorii evenimentului caritabil “Ingeri pentru Ingeri” pentru modul in care au conceput ideea de ajutorare a semenilor aflati in stare de necesitate si care se confrunta cu dificultati materiale si diverse probleme de sanatate.

In special, transmit salutarile personale turdeanului Alin Oprea pentru ca a inclus Municipiul Turda in cadrul turneului sustinut si de catre formatia Talisman, turneu menit a reda aripi ingerilor care cunosc greutatile vietii inca din frageda pruncie.

Initiativa organizatorilor care s-au implicat in sustinerea cazului Marius Krisbai a inregistrat rata cea mai mare de succes de pana acum, conform celor comunicare de catre organizatori, luand in considerare faptul ca turneul s-a aflat la cea de-a treia editie, fiind initiat in anul 2010 si prezent in numeroase orase din Romania.”

De asemenea, Stefanie s-a declarat multumit de faptul ca “Organizatorii s-au aratat incantati de modul in care s-a efectuat promovarea cazului social al lui Marius si au plecat multumiti de faptul ca aici, la Turda, au gasit deschiderea publicului si a Primariei Municipiului Turda pentru a-si putea desfasura turneul dupa scopul propus.

De asemenea, ca Primar doresc sa va multumesc voua - cetatenilor turdeni pentru faptul ca ati inteles mesajul de necesitate in care se afla Marius si familia acestuia si ati donat pentru ca tratamentul post operator al minorului sa fie posibil. “

“Evenimentul caritabil “Ingeri pentru Ingeri”, un succes deplin! Stefanie felicita organizatorii dar si publicul turdean dumneavoastra au fost inmanate de catre organizatori tatalui lui Marius care a tinut sa transmita un mesaj de multumire tuturor celor implicati in acest demers umanitar.

Primaria Municipiului Turda reprezentata prin Primar Tudor Stefanie a fost, este si doreste in continuare sa sustina aceste initiative umanitare fata de care avem deschidere si sprijin.”, a mai aratat Tudor Stefanie.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

donatie_1.JPG
turdor stefanie marius krisbai primar talisman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 23 queries | Mysql time :0.048657 (s)