News Flash:

Fa FRIPTURA DE PORC in felul asta de CRACIUN! Si cel mai aprig dusman ar trebui sa admita ca a ta e cea mai gustoasa

15 Decembrie 2017
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6603 RON (0.0000)
USD: 3.9613 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Timpi de preparare

    Timp de preparare: 15 min
    Timp de gatire: 90 min
    Gata in: 105 min

Ingrediente

    1 kg carne de porc
    5 cepe
    1 catel usturoi
    3 linguri miere
    50 g unt
    500 ml bere neagra
    cimbru
    100 ml ulei
    sare
    piper

Mod De Preparare

Iti vom spune un secret! Friptura de porc capata un gust special atunci cand adaugi… bere. Devine mult mai frageda, mai usor de taiat… Iata cum poti cea mai buna friptura la cuptor dupa o reteta simpla!

1. Intr-un vas, se topeste untul si se pun doua cepe taiate, pestisori si usturoiul. Se potriveste de sare si piper, se toarna berea si se lasa pe foc circa 10 minute, pana se reduce la jumatate.

2. Intre timp, celelalte trei cepe se taie si ele pestisori si se pun in tava de copt. Carnea se sareaza si se pipereaza si se unge din abundenta cu ulei. Se asaza carnea peste ceapa si se unge cu miere. Se da la cuptor pentru o ora.

3. Dupa acest timp se adauga sosul de bere si ceapa si se lasa din nou la cuptor pana ce si ceapa si carnea se rumenesc frumos.

4. Dupa coacere, se mai lasa 10 minute inainte de a fi taiata si adusa la masa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027376 (s)