News Flash:

Fa GALUSTELE numai dupa metoda asta si n-o sa-ti mai iasa tari ca piatra!

4 Decembrie 2017
753 Vizualizari | 0 Comentarii

Ba iti ies tari ca piatra, ba se imprastie in toata oala. Rar iti ies exact cum trebuie. Acesta e SECRETUL celor mai PUFOASE GALUSTE, cea mai simpla reteta.


Timpi de preparare

    Gata in: 40 min

Ingrediente

  •     un pui
  •     2 morcovi
  •     1 legatura ceapa verde
  •     o radacina patrunjel
  •     1-2 ardei
  •     o telina mica
  •     un pastarnac
  •     50 g unt
  •     1 legatura patrunjel verde
  •     2 fire usturoi verde
  •     sare
  •     piper boabe si macinat

Pentru galuste

  •     2 oua
  •     100 g gris

Preparare
Supa de pui cu galuste – reteta cea mai simpla

Nu e om caruia sa nu ii aduca aminte supa cu galuste de zilele lipsite de griji ale copilariei! Sa ne bucuram de o portie fierbinte de supa cu galuste pufoase ori de cate ori ne e dor de acele vremuri!

  •     Se spala puiul in cateva ape, se parleste 2-3 minute la foc mare.  Se mai trece printr-un jet de apa rece, se pune sa fiarba in apa cu un praf de sare.
  •     Se ia spuma si, dupa ce incepe sa clocoteasca, se adauga legumele curatate si spalate in prealabil.
  •     Supa se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu. Dupa ce au fiert carnea de pui si legumele, se scot in sita. Ceapa, usturoiul si albitura se dau la o parte. Morcovul se taie rondele si se pune in supa.
  •     Se bat ouale, se adauga grisul in ploaie si se formeaza compozitia pentru galuste. Dupa ce a mai clocotit supa cateva minute, se bat ouale si se amesteca cu grisul, se formeaza galustele si se lasa sa se umfle in supa. La sfarsit, se adauga untul, sarea si piperul si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente preparare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029619 (s)