News Flash:

Grupul „Tradiband", de la scoala Gimnaziala Iara, a pornit intr-un turneu caritabil si va ajunge si la Salina Turda

12 Decembrie 2015
1259 Vizualizari | 2 Comentarii
Salina Turda
Turneul  grupului „Tradiband" are ca scop promovarea datinilor de Craciun specifice zonei Iara prin proiectul international numit "Porti-Verzi".

"TRADIBAND" este format din 15 elevi cu varste cuprinse intre 12-14 ani aflati sub  indrumarea de distinsilor domni  profesori Titus Vicovan, Irina Popa, Liana Dumitriu si Iulia Vicovan. In drumul lor se vor opri la diferite institutii, biserici si obiective turistice din jud. Cluj, iar maine, 12 decembrie a.c. in jurul orei 10.30 sunt asteptati la Salina Turda, unde pret de jumatate de ora vor colinda si vor prezenta datini si obiceiuri de Craciun, urmand ca apoi la  ora 11.30 sa fie prezenti la "Targul de Craciun" organizat in centrul orasului.

Ca in fiecare an, colindatorii au un scop nobil, si anume strangerea de  fonduri pentru copiii napastuiti din Romania si Africa.

Grupul a castigat doi ani la rand premiul pentru cea mai buna implicare in cadrul proiectului "Porti-Verzi" si diverse premii la un concursuri  de colinde si datini.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tradiband cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

oana  | #18599
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ionasc_oana@yahoo.com
Ioana  | #18607
Cum poti face bani pe internet! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: geana.ioana2000@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 32 queries | Mysql time :0.042019 (s)