News Flash:

Imobil de 4000 mp din intravilan, scos la licitatie de Primaria Turda. Vezi care sunt conditiile caietului de sarcini

29 August 2015
1092 Vizualizari | 2 Comentarii
Turda
Primaria Turda anunta faptul ca in data de 16.09.2015, ora 13.00, in sala de protocol a Primariei Municipiului Turda, va avea loc licitatia publica pentru vanzarea unui imobil teren in suprafata totala de 4114 mp.

 1. Denumirea imobilului, caracteristici principale: Imobilul teren obiect al inchirierii  are o suprafata totala de 4114 mp, din punct de vedere cadastral fiind alcatuit din doua parcele, prima in suprafata de 1202 mp inscrisa in cf 56947 Turda, nr. Top. 6244/1/3/3, cealalta parcela in suprafata de 2912 mp fiind inregistrata in cf 57026 Turda,  este situat in intravilanul municipiului Turda, str. Malului F.N.  Terenul se inchiriaza  in vederea valorificarii din punct de vedere economic si atragerii de fonduri la bugetul local. Imobilul este proprietatea privata a Municipiului Turda.

2. In vederea participarii  la licitatie  ofertantii  vor achizitiona documentatia de participare la licitatie  achitand contravaloarea acesteia, in cuantum de 500 lei la casieria centrala sau ghiseele Directiei Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda .

3. Ofertantii vor depune pana la data de 15.09.2015 inclusiv, ora 15.00  urmatoarele acte:

- Plic exterior format A4 pe care se va indica licitatia publica deschisa pentru care este depusa oferta si care va cuprinde:

- oferta-angajament ferm care trebuie sa contina informatii privind ofertantul si anexa nr. 1 la oferta angajament;

-declaratie de participare la licitatie semnata de ofertant;

-documente care dovedesc bonitatea ofertantului si anume:

        -  copie dupa B.I. sau C.I./ copie certificat de inmatriculare eliberat de Registrul Comertului;

 - copie dupa actul constitutiv, inclusiv de pe toate actele aditionale relevante, pentru persoanele juridice si copie dupa certificatul de inregistrare fiscala.

-certificat fiscal emis de catre Administratia Financiara a Mun. Turda

-certificat fiscal emis de Directia Impozite si Taxe a Mun. Turda care sa ateste lipsa datoriilor fata de bugetul local al Municipiului Turda;

-declaratie pe proprie raspundere ca nu se afla in reorganizare judiciara sau faliment(in cazul persoanelor juridice);

-copie dupa documentul care atesta achizitionarea documentatiei de participare la licitatie, in suma de 500 lei

-copie dupa documentul care atesta achitarea contravalorii taxei de participare la licitatie in suma de 30 lei.

-copie dupa documentul care atesta depunerea garantiei de participare la licitatie, adica 5% din valoarea totala minima a vanzarii( pct. 2.1). Plata acestei garantii se face in numerar la casieria Primariei Municipiului Turda sau prin virament in contul RO86TREZ2195006XXX000064 deschis la Trezoreria Turda. Ofertantul  va pierde  garantia de participare la licitatie  in cazul in care se va retrage  dupa ce Comisia de Licitatii  va lua la cunostinta  oferta financiara a  acestuia.

4. Plicul format A4 va contine si un plic format B5  pe care se va inscrie  numele sau denumirea ofertantului, precum si domiciliul sau sediul acestuia dupa caz. Plicul B5 va contine oferta financiara propriu zisa.

5. Eventualele oferte depuse dupa data de 15.09.2015 ora 15.00  sunt excluse de la licitatie.

6. Ofertantul poate fi reprezentat  si prin alte persoane  imputernicite in baza  unei procuri autentificate la notarul public, care se va anexa la dosar .

7. Pretul minim de pornire al licitatiei, stabilit conform  caietului de sarcini este de  62.000 lei, valoare estimata care contine T.V.A.

8. Pretul de vanzare adjudecat va fi cel putin  egal cu cel inscris  la pct 7  si se va achita integral in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data  semnarii contractului de vanzare cumparare, sub sanctiunea anularii adjudecarii licitatiei si organizarea unei noi licitatii.

9. Formularele tipizate in vederea intocmirii dosarului de participare la licitatie si clarificari se pot obtine de la Serviciul  Evidenta Patrimoniu si GIS din cadrul Primariei Mun. Turda, str. P-ta 1 Decembrie 1918, nr. 28, cam 46.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

primaria turda municipiului turda imobil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.058183 (s)