News Flash:

Initiativa laudabila! Facultatea de Stiinte Politice din cadrul UBB lanseaza proiectul "Banca de alimente", in cadrul caruia doritorii pot dona alimente familiilor nevoiase

23 Noiembrie 2015
2078 Vizualizari | 5 Comentarii
FSPAC
Departamentul de Comunicare, Relatii Publice si Publicitate din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (FSPAC) a UBB, organizeaza ,,Banca de alimente FSPAC". Programul face parte din cea de-a V-a serie de campanii de responsabilitate si implicare sociala, sub titlul „Studentii de la CRPP din cadrul FSPAC, UBB, pentru comunitate" si este organizat in parteneriat cu Crucea Rosie, filiala Cluj-Napoca.

,,Banca de alimente FSPAC″ este un proiect inovativ, inclus in seria campaniilor anuale desfasurate in cadrul cursului de CSR (Corporate Social Responsability) coordonat de lect. dr. Veronica Ilies. Astfel, in perioada 23 noiembrie 2015 - 04 decembrie 2015, in intervalul orar 10.00-16.00, in holul FSPAC (str. Traian Mosoiu nr.71), se va derula ,,Banca de alimente FSPAC″, in cadrul careia doritorii vor putea dona alimente neperisabile pentru familii nevoiase.

Prin intermediul cursului de Responsabilitate sociala corporatista (CSR) se urmareste implicarea studentilor in campanii de CSR, ce se vor axa, in acest an, pe subiecte de alimentatie, nutritie, sanatate fizica si psihica.

,,Prin evenimentele pe care studentii le vor implementa in orasul Cluj-Napoca dar si prin implicarea cadrelor didactice si a studentilor, ne propunem sa strangem alimente neperisabile ce vor fi apoi donate unor cazuri sociale, de catre partenerul campaniei noastre, Crucea Rosie, filiala Cluj-Napoca″, a declarat lector. dr.  Veronica Ilies, initiatoarea acestor campanii.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fspac ubb cluj-napoca responsabilitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

Negru Vasilica  | #17833
Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email:
Adauga comentariu

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043632 (s)