News Flash:

Inspectorii ANAF efectueaza un control economico-financiar la sediul RAADPP Cluj

21 Mai 2015
689 Vizualizari | 0 Comentarii
Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Cluj-Napoca, Serviciul de Inspectie Economico-Financiara, Biroul de Inspectie Economico-Financiara Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Compartimentul Cluj deruleaza in aceste zile, la sediul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat al judetului Cluj, un control economico-financiar.

Potrivit ordinului de serviciu nr. 201/15.05.2015, inspectia se efectueaza in baza solicitarii Guvernului Romaniei nr. 1062/07.05.2015 inregistrata la DGRFP Cluj-Napoca cu nr. 47075/07.05.2015. Controlul vizeaza obiectivul “Stadionul Cluj Arena”.

De mentionat ca RAADPP Cluj a preluat obligatiile si raspunderile Consiliului Judetean Cluj la acest obiectiv in februarie 2011, obligatii si raspunderi care au incetat in octombrie 2011, odata cu finalizarea lucrarilor. Activitatea RAADPP Cluj, ca parte in acest proiect, a fost verificata la vremea respectiva de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Cluj-Napoca, precum si de Curtea de Conturi Cluj, care au acordat avize favorabile.

RAADPP Cluj solicita DGRFP Cluj-Napoca sa faca publica sesizarea Corpului de Control al Primului-Ministru referitoare la inspectia economico-financiara care se deruleaza in aceste zile la sediul regiei.

La finalul controlului, vom da publicitatii concluziile raportului intocmit de consilierii ANAF.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

controlul raadpp cluj dgrfp cluj-napoca anaf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 34 queries | Mysql time :0.055285 (s)