News Flash:

Investitii de peste 150.000 de lei la Spitalul Militar Cluj, pentru renovarea si modernizarea saloanelor

20 Noiembrie 2015
1479 Vizualizari | 2 Comentarii
Spitalul Militar
Seful CJ Cluj, Mihai Seplecan, a vizitat Spitalul Militar de Urgenta ,,Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca, spital integrat, cu o structura care permite evaluarea complexa a starii de sanatate a pacientului.

In cadrul vizitei, acesta a fost invitat de catre comandantul unitatii sanitare, doamna director general Dr. Doina Baltaru, la un tur complet al spitalului, care a inceput cu sectia de oftalmologie  - sectie care a fost reabilitata si modernizata cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj si a continuat cu sectiile de urgente, ortopedie, chirurgie, terapie intensiva, cardiologie, blocul operator, serviciul de anatomie patologica si farmacia spitalului.

 In acest context, directorul spitalului a precizat faptul ca, gratie contributiei financiare a Consiliului Judetean Cluj, s-a reusit finalizarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a uneia dintre cele mai importante structuri a Spitalului Militar de Urgenta - Sectia de Oftalmologie, din costul total de cca. 159.000 de lei, forul administrativ judetean contribuind cu nu mai putin de 148.000 de lei, bani care au fost folositi pentru renovarea si modernizarea saloanelor, respectiv dotarea cu grupuri sanitare proprii. De asemenea, in cadrul Sectiei de Oftalmologie s-a infiintat un nou cabinet medical de specialitate precum si un salon in regim de spitalizare de zi. Nu in ultimul rand,  Consiliul Judetean Cluj a alocat in cursul acestui an aproape un sfert de milion de lei pentru achizitionarea unui turn de chirurgie laparoscopica in valoare de 222.680 de lei si a unui aparat de sterilizare in valoare de 25.320 de lei.

"Investitiile finantate din bugetul Consiliului Judetean Cluj, in special cele de la sectia de oftalmologie, au fost realizate in vederea imbunatatirii conditiilor existente si pentru o mai buna supraveghere a starii de sanatate a pacientilor cu infectii oftalmologice. Desigur, ajutorul financiar acordat acestei unitati medicale de elita se inscrie in demersul mult mai cuprinzator al Consiliului Judetean de sprijinire a activitatii medicale din judetul Cluj, directie ce va reprezenta in continuare o preocupare constanta in mandatul meu" a declarat pentru Buna Ziua Cluj Mihai Seplecan.

Cu toate ca nu face parte din lista celor cinci unitati sanitare preluate de Consiliul Judetean Cluj in anul 2010 si nici din lista celor 10 spitale clujene finantate din bugetul judetului incepand cu anul 2002, forul administrativ judetean a alocat Spitalului Militar de Urgenta „Dr. Constantin Papilian", de-a lungul timpului, fonduri consistente care au permis, printre altele, renovarea si modernizarea saloanelor precum si dotarea acestora cu grupuri sanitare proprii.

Spitalul Militar de Urgenta „Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca a fost infiintat acum 96 de ani si este a doua unitate de acest fel ca marime din tara, dupa Spitalul Militar Central. Aceasta unitate de medicina militara are peste 400 de angajati iar anual ii trec pragul peste 11.000 de pacienti - militari si civili - din toate judetele tarii si cu aproape orice fel de problema medicala.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mihai seplecan investitiile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Eleonora  | #17643
Șansă la o nouă carieră!
Te-ai gândit vreodată la succesul tău în viață fără să depinzi de șefi? Noi vrem să îți oferim cheia succesului și începutul la o nouă carieră de durată și cu câștiguri garantate. Uită de șefi și de program fix, fii tu însuți șeful tău, dar pentru asta trebuie să ai încredere în tine și în succesul ce îți bate la ușă. Nu e MLM, joc piramidal sau alte prostii, e doar o afacere ce îți poate schimba viața, cu doar 1-2 ore pe zi, un calculator și o rețea de Internet.
Încheiem contract legal și în plus oferim cursuri gratuit. Mulți deja lucrează cu noi și sunt foarte mulțumiți. E rândul tău să acționezi acum. Pentru alte detalii trimite INFO la adresa de email: matu.eleonora@yahoo.com
Monica  | #17651
Bani pe net rapid! Sistemul care iti garanteaza rezultate a fost lansat! Vrei sa castigi bani pe net rapid? Incepe acum sa folosesti cel mai revolutionar program de lucru la domiciliu! Castiga bani pe net rapid! Simplu, eficient si fara obligatii! Numai dupa ce te hotarasti cu maxima seriozitate, cere mai multe detalii la adresa de email: lapuste_monica@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 32 queries | Mysql time :0.050795 (s)