News Flash:

Klaus Johannis a avut parte de surprize la Universitate

4 Octombrie 2014
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
Universitarii clujeni i-u facut o surpriza candidatului ACl, Klaus Johannis, la alegerile prezindentiale si i-au tinut o lectie de politici publice, strategii regionale si internationale, in mai multe domenii, chiar inainte de a-si prezenta propriul program.

Johannis a fost luat prin surprindere, nu doar de calitatea vorbitorilor, profesori cunoscuti ai universitatii clujene, dar si pentru tematicile sintetizate in Sala Muslea a Bibliotecii Centrale Universitare.

Primul care l-a pus in dificultate pe candidat, cu o tema pretentioasa, a fost chiar gazda, profesorul Doru Radosav, directorul BCU, care i-a vorbit de provocarile candidatului etnic minoritar. Radosav a vorbit audientei despre autonomia unor tinuturi cu minoritati etnice, inclusiv despre svabi.

Un alt discurs spumos a fost cel al universitarului Mircea Maniu, care a vorbit despre noile provocari economice care nu mai pot fi ignorate de est europeni, inclusiv de romani.

Valentin Naumescu, fost secretar de stat la Ministerul de Externe i-a atras atentia candidatului ca rusii nu mai pot fi exclusi din ecuatia de securitate globala.

Cel mai vocal s-a dovedit insa profesorul agronom Avram Fitiu, care a transmis mesajul a sapte asociatii de producatori, pentru care Uniunea Europeana nu a insemnat un pas inainte. Vorbitorul a criticat atat strategia statului roman, cat si pe cea a Uniunii europene, care a dezavantajat producatorii romani, cerand o schimbare totala de abordare a chestiunii agricole si zootehnice.

Johannis s-a intalnit tot miercuri cu simpatizantii la Cinema Florin Piersic, fiind insotit de numerosi lideri ai PDL si PNL din Transilvania.

Galerie Foto

iohanis1
universitarii clujen acl klaus johannis alegerile prezindentiale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045310 (s)