News Flash:

Oportunitati de studiu in limba germana pentru elevii de liceu

16 Martie 2017
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Elevi

Linia de Studii in Limba Germana a Universitatii Babes-Bolyai organizeaza, in perioada 20-24 martie 2017 „Universitatea Elevilor", o serie de activitati pentru elevii de liceu vorbitori de limba germana.

In cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentari referitoare la ofertele de studiu in limba germana la universitatile clujene (Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea Tehnica).

Concomitent cu aceste activitati, organizatorii le-au pregatit elevilor si un program cultural si de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viata studenteasca din Cluj-Napoca. In acelasi timp, profesorilor insotitori li se ofera oportunitatea schimbului de idei si crearii de retele de colaborare.

In acest an, manifestarea se organizeaza sub egida aniversarii a 25 de ani de existenta a Tratatului de Prietenie Romano-Germana. De asemenea, evenimentul este sustinut activ de Gutenberg - Asociatia Studentilor vorbitori de Limba Germanã si de DAAD e.V (Deutscher Akademischer Austauschdienst / Serviciul German de Schimb Academic).

Partenerii si sponsorii acestui program sunt: Ambasada Republicii Federale Germania (Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Bukarest), Donauschwäbische Kulturstiftung des Landes Baden-Württemberg (Fundatia Culturala a Svabilor Dunareni a Landului Baden-Württemberg), SYKES Entreprises Eastern Europe Srl. si BOMBARDIER Transportation.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

elevi ubb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0857 (s) | 32 queries | Mysql time :0.026520 (s)