News Flash:

Ponta, despre Curtea de Conturi: Lucreaza dupa "o cale militieneasca"

19 Aprilie 2015
1201 Vizualizari | 1 Comentarii
Premierul Victor Pona a precizat, vineri, ca institutia de control la care s-a referit, joi, ca lucrand dupa "o cale militieneasca" este Curtea de Conturi, unde unii inspectori procedeaza ca in 1989 si se opun alocarii de bani pentru investitii.
  
El a sustinut declaratia la Beclean (judetul Bistrita-Nasaud), dupa ce a asistat la ceremonia de inmanare a cheilor pentru 64 de apartamente construite de catre Agentia Nationala pentru Locuinte si la inaugurarea noului sediu al Primariei orasului Beclean.
  
"Vreau sa clarific acum: cei la care m-am referit ca urmand o cale militieneasca sunt unii inspectori de la Curtea de Conturi, care sunt ca in 1989. Noi vrem sa dam bani pentru investitii, ei zic sa nu dam bani pentru investitii", a spus Ponta.
  
In rapoartele anuale, Curtea de Conturi a semnalat diferite nereguli in alocarea de catre administratia centrala a unor bani pentru investitii si derularea acestor proiecte.
  
Joi, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, Ponta a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma "o cale militieneasca", structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale "Republicii Socialiste Romania".
  
"Vreau sa apreciez in mod special ca, desi o institutie de control si preventie, mi-a placut faptul ca ati pus accentul pe preventie, nu ati urmat tendinta altor institutii din Romania de a merge pe o cale militieneasca. Nu dau nume si nu precizez la cine ma refer, ca unii sunt in sala si stiu ca, in discutiile informale, le spun "Institutiile Republicii Socialiste Romania", pentru ca s-au intors la anumite practici", a spus Ponta, in discurs.
  
Ulterior, intrebat de presa la cine s-a referit prin aceasta afirmatie, Ponta a afirmat ca a vizat o institutie de control.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

investitii nereguli ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0976 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018349 (s)