News Flash:

Premiera în Romania: o suma fabuloasa pentru gazonul Arenei Nationale

14 Martie 2014
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe 3 aprilie, Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza licitatia pentru mentenanta tehnica a stadionului: firma care o va castiga va fi obligata sa se ocupe inclusiv de suprafata de joc, care va fi schimbata o data pe an. Plus dupa fiecare concert. Contractul, de 7,8 milioane de euro, va fi pe 4 ani. Dupa o pleiada de peticiri, ALPAB va ceda responsabilitatea gazonului Arenei Nationale unei firme specializate. Primaria Municipiului Bucuresti a impus conditii speciale referitoare la îngrijirea ierbii, aceasta fiind problema majora! Mai precis, firma castigatoare va fi obligata sa achizitioneze doua instalatii, care vor intra în proprietatea Primariei!

Citeste si: Se poate! Romania a scos o remiza superba cu Argentina

Prima, mult discutata instalatie de iluminare artificiala a ierbii. O normalitate în Occident, cu un cost de aproximativ 500.000 de euro. Cea de-a doua, una extrem de complexa, va avea functii multiple: fertilizare subterana a gazonului, alimentare cu apa a suprafetei de joc, supradrenaj si, cel mai important, aerare la nivelul solului. Instalatia este menita sa compenseze lipsa curentilor, defect din constructie, care a afectat constant întretinerea ierbii!

O alta obligatie este referitoare la gazon, care va trebui schimbat o data pe an. Plus dupa fiecare concert sau eveniment asemanator! Bogdan Hreapca, directorul de investitii al PMB, a explicat: "Firma care va castiga trebuie sa se încadreze în maximul de 7,8 milioane de euro, stipulat în contract. Compania se va ocupa de procedurile de achizitie a instalatiilor, de întretinere si va oferi asistenta de specialitate pe durata evenimentelor gazduite de Arena Nationala".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

concert fertilizare subterana gazon bogdan hreapca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1000 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021417 (s)