News Flash:

Solutie pentru eficientizarea traficului din Piata Mihai Viteazu, gasita de un clujean. Vezi cum arata proiectul inaintat Primariei - FOTO

4 Mai 2015
956 Vizualizari | 3 Comentarii
piata mihai vieazu cluj
Un clujean sustine ca a gasit solutia pentru fluidizara traficului rutier din zona Pietei Mihai Viteazu din centrul orasului. Acesta propune cateva modificari care ar usura circulatia, precum desfiintarae insulei din fata halei agroalimentare sau renuntarea la cele trei benzi de pe Cuza Voda.

“Revin cu o propunere de desfintare a insulei din fata halei agroalimentare Mihai Viteazu. Insula respectiva ingreuneaza inutil traficul in zona. Am atasat si o schema prin care s-ar fluidiza foarte mult circulatia dinspre Baritiu spre podul Traian, precum si dinspre Traian spre Cuza Voda. Tot ca propunere, in zona semaforului de pe Cuza Voda spre Mihai Viteazu, se poate renunta la 3 benzi, marind astfel cele 2 benzi care vin din piata spre Avram Iancu. In fata fostei Banci Agricole, cele 2 benzi marcate sunt strangulate (existand si un stalp pe trotuar chiar la limita carosabilului), traficul fiind practice realizat pe o singur fir de mers.”, arata clujeanul in cauza intr-o sesizare adresata primarului Emil Boc.


Autobuzele ingreuneaza foarte mult zona, de aceea consider necesara fluidizarea traficului acestora, ce necesita spatiu suplimentar fata de o masina mica. Momentan, la virajul la stanga dinspre Baritiu spre podul Traian, pe dupa rondou, autobuzele blocheaza efectiv 2-3 benzi pana vireaza. Doar din cauza rondoului.”, mai sustine acesta in cadrul proiectului propus.


Cam asa ar arata traficul din zona Pietei MIhai Viteazu in cazul in care proiectul propus de clujean va fi implementat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

schita.png
fluidizara traficului cuza voda traian mihai viteaz emil boc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 32 queries | Mysql time :0.070738 (s)