News Flash:

Sub un sfert din candidatii la examenul de admitere in profesia de avocat au promovat examenul. La definitivi, doar doi au reusit sa obtina 70 de puncte

22 Septembrie 2015
932 Vizualizari | 2 Comentarii
Baroul Cluj
Un numar total de 83 de candidati la admiterea in profesia de avocat au obtinut anul acesta nota de trecere, dintr-un total de 444, cati s-au prezentat la centrul teritorial Cluj. Cea mai mare nota la nivelul centrului a fost obtinuta de Moldovan Livia Maria, care cu un punctaj de 91 de grile reusite, s-a situat pe locul trei la nivel national, dintr-un numar toat de 3974 de candidati.

La examenul de primire in profesie ca avocat definitiv, doar doi candidati au reusit sa obtina punctajul necesar, dintr-un numar de 12 juristi.

In cursul saptamanii trecute, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) a corectat baremul in urma contestatiilor depuse si in cursul acestei dimineti a publicat lista candidatilor declarati admisi, respectiv respinsi.Examenul de admitere
in profesia de avocat a avut loc luni, 14 septembrie, la sediul Facultatii de Drept Dimitrie Cantemir, si a constat intr-un test grila cu 100 de intrebari, la materiile OEPA, Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal. Pentru a fi declarati admisi, candidatii trebuiau sa obtina un punctaj de minim 70 de grile, si minim 10 grile la fiecare materie.

La centrul teritorial Cluj-Napoca au sutinut examenul candidati din Barourile Alba, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures si Salaj.

Vezi mai jos lista notelor obtinute la examenul de admitere in profesie ca si stagiar sau avocat definitiv.

Stagiari Cluj
Definitivi Cluj
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Dimitrie_Cantemir
avocat cluj examenul unbr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053025 (s)