News Flash:

Testamentul Google – protejeaza-ti datele si dupa moarte

12 Aprilie 2013
725 Vizualizari | 0 Comentarii
Google a lansat un nou instrument prin care utilizatorii pot decide ce se va intampla cu toate datele din contul lor dupa moarte. Sau mai bine zis, dupa ce contul devine inactiv o perioada indelungata de timp.

Functia  Inactive Account Manager  a fost dezvaluita de Google pe blog. Aceasta da posibilitatea utilizatorilor sa decida ce vor face cu mailurile, pozele si alte date dupa ce contul devine inactiv o perioada de timp, respectiv 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni. 

Utilizatorii au posibilitatea sa aleaga o persoana de incredere catre care se vor duce toate datele stranse de-a lungul timpului din aplicatii ca Blogger, Gmail, Picasa Web Albums, Google Voice sau YouTube.


Odata ce functia a fost activata, utilizatorii vor primi in prealabil un email pe adresa de email secundara. 


Si Facebook s-a gandit la situatia nefericita in care un utilizator moare si da dreptul familiei sa personalizeze pagina decedatului cu una memoriala. Astfel, odata ce contul a fost dezactivat, nimeni nu se mai poate loga sau primi cereri de prietenie. De asemenea, persoana nu va aparea printre persoanele sugerate de facebook ca fiind cunoscute.
google moarte blogger gmail google voice youtube facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0837 (s) | 33 queries | Mysql time :0.013551 (s)