News Flash:

Tudor Stefanie deplinge decesului lui Ioan Has, Directorul Statiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricola Turda

4 Mai 2016
884 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Has
Tudor Stefanieprimarul Turzii, a transmis un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor celui care a fost lui Ioan Has, Directorul Statiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricola Turda.

"Profesorul doctor Ioan Has - Director al Statiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricola Turda a incetat din viata.S-a dedicat muncii cu pasiune si daruire imediat dupa terminarea facultatii, desfasurandu-si activitatea profesionala in cadrul Statiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricola Turda, unde a fost numit director, din 1998 si pana in prezent.

A insemnat mult pentru Municipiul Turda cresterea notorietatii Statiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricola Turda, depasind toate dificultatile de finantare aparute in calea dezvoltarii acesteia.

O realizare aparte a constituit-o modernizarea a trei corpuri de cladire in statiunea din Turda, utilate si dotate modern, cu 26 laboratoare, 20 cabinete cercetatori, spatii administrative si aparatura de performanta pentru viitoarele generatii de cercetatori, precum si reinnoirea parcului de masini agricole.

A avut o activitate bogata la Universitatea "Lincon" Nebraska SUA, precum si la firma "Nordsaat" Germania.A contribuit la formarea multor generatii de studenti, ca profesor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, asigurand totodata un nucleu de tineri cercetatori specializati la statiunea turdeana, cu doctoratele derulate sub indrumarea lui.

In amintirea unui turdean de exceptie indrept acum familiei indurerate un ultim gand, o rugaciune, un omagiu. Ioan Has - Odihneste-te in pace!" arata primarul turdean, Tudor Stefanie, in comunicatul trimis.

Sursa Foto: www.turdalive.ro

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tudor stefanie primarul turzii ioan has
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038777 (s)