News Flash:

Turdenii sunt invitati la un concurs online de fotografii pe tema „Viata in orasele infratite"

29 Ianuarie 2016
1470 Vizualizari | 2 Comentarii
Turda Krishkun
Turdenii sunt invitati sa trimita fotografii pentru expozitia online „Viata in orasele infratite" 2016, organizata de orasul infratit Kiskunfelegyhaza, Ungaria.

Pe website-ul oficial al localitatii infratite cu municipiul Turda se va organiza o mica expozitie online de fotografie cu tema „Viata in orasele infratite 2016". Aici vor fi incluse fotografii despre oameni, cladiri, intreprinderi, evenimente sportive, festivaluri, etc., din toate orasele infratite cu Kiskunfelegyhaza.

Toti cetatenii municipiului Turda pot sa trimita fotografii realizate de ei in anul 2016, in care sa apara oameni din Turda, cladiri, poze surprinse la festivaluri, evenimente sportive si alte asemenea.

Fotografiile vor fi trimise pe email, la adresa: fotografii.turda•gmail.com, insotite in textul mesajului de numele complet al fotografului, data realizarii si o scurta descriere a acesteia. Avand in vedere ca durata expozitiei este de un an, acestea pot fi trimise pe adresa mai sus mentionata pe tot parcursul anului 2016.

Toate pozele vor fi verificate, selectate si incarcate pe site-ul oficial de catre reprezentantii Comitetului de Infratire Kiskunfelegyhaza. "Va multumim pentru implicare si asteptam cu interes fotografiile realizate de catre dumneavoastra!", arata reprezentantii Primariei Turda.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda kiskunfelegyhaza fotografii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Lenuta  | #19602
Lucru de acasa pe calculator. 100-285 de euro lunar! Cautam persoane care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice.

Necesita :
- calculator
- conexiune internet
- cunostiinte minime pc
Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei, adresa de email: lenuta.bin@gmail.com
Constantin  | #19606
Cititul, iti aduce succesul, incearca si nu vei regreta!!!
Dezvoltarea personala - arta de a depasii orice fel de obstacol.
Citind inveti ce inseamna «Arta de a fi invingator, arta nebuniei frumoase».
Vrei sa castigi bani nimic mai simplu : vino in echipa noastra, studiaza cele 12 lectii pe care ti le oferim gratis si …..SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
Căutăm urgent colaboratori part-time pentru publicare anunturi. Vor câștiga bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision.
Cerinte: - necesar calculator ;conexiune internet ;rabdare ;cunostinte minime PC ;seriozitate ; perseverenta
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Nu este necesara experienta. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul INFO PROIECT la adresa de email :ccalinetpetre@yahoo.fr
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 32 queries | Mysql time :0.049460 (s)