News Flash:

"USL respinge majorarea alocatiei copiilor"

13 Noiembrie 2013
913 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, 12 noiembrie, deputatii USL au avizat negativ propunerea legislativa a PP-DD care viza majorarea alocatiilor copiilor de la 42 de RON la 200 RON. Avizul negativ a fost dat in Comisia pentru egalitatea de sanse pentru femei si barbati din Camera Deputatilor, structura prezidata de catre deputatul PP-DD Liliana Minca. Avizul negativ este consultativ, urmand ca proiectul legislativ sa fie avizat la fond in cadrul  Comisiei pentru munca si protectie sociala.

In ceea ce priveste votul de astazi, parlamentarii PP-DD, Liliana Minca si Stefan Dalca au votat pentru avizarea  propunerii legislative. Deputat ul Gheorghe Firczak, reprezentantul minoritatilor etnice si deputatul UDMR Zsolt Molnar s-au abtinut, iar parlamentarii USL, Gabriela Podasca, vicepresedinte al comisiei si Vlad Marcoci, secretar, au votat negativ.

"Avand in vedere ca propunerea legislativa apartine grupului parlamentar al PP-DD, este evident faptul ca avizul negativ acordat de deputatii USL reprezinta un vot politic, impotriva intereselor acestui popor, chiar daca legea propusa este buna si nu a fost gandita doar pentru copiii din familiile PP-DD. Initiatorii legii au propus majorarea alocatiei fara nicio interpretare sau abordare politica.

Noi, reprezentantii PP-DD continuam sa corijam legislatia de pana acum, astfel incat sa le redam speranta de viata si optimismul categoriilor sociale defavorizate, copiilor si pensionarilor. Asa am incercat si cu acest proiect de lege in care am precizat exact si sursa de finantare. Este greu de inteles votul USL impotriva dreptului la normalitate a milioane de copii din tara. Avem convingerea ca toti colegii din comisia de munca vor avea o alta atitudine si vor repara decizia luata la comanda politica", considera   reprezentantii PP-DD.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

deputatii usl avizat negativ pp-dd camera deputatilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1078 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012870 (s)