News Flash:

Au demarat lucrările de întreţinere pe drumul județean 109V Pădureni – Satu Lung

12 Septembrie 2018
936 Vizualizari | 0 Comentarii
DSCN1473

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică ce vizează drumul județean 109V Pădureni Satu Lung, ca parte a programului anual de îmbunătățire a infrastructurii rutiere a județului. 

,,Sunt lucrări extrem de importante pentru locuitorii din zonă întrucât drumul județean 109V asigură legătura directă cu zona metropolitană, pe direcția ChinteniCluj-Napoca”, consideră președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Lucrările constau în reciclare in situ, respectiv aşternerea unui strat de balast cu cilindrare şi reciclarea cu adaos de ciment şi lianţi în grosime de 15 centimetri din stratul de balast pe sectorul de drum în lungime de aproximativ 3 kilometri cuprins între pozițiile 8+355 şi 11+100. După stabilizarea stratului de balast, lucrările vor continua cu aşternerea de covor asfaltic cu grosimea de 6 centimetri.

Lungimea totală a sectorului de drum vizat de lucrările de întreţinere este de peste 7 kilometri, mai exact de la kilometrul 8+355 până la kilometrul 15+390, în condiţiile în care, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 11+100 şi kilometrul 15+390 sunt prevăzute lucrări de scarificare și reprofilare a drumului cu adaos de piatră şi cilindrare, eliminarea gropilor prin acoperirea cu material pietros-balast cu cilindrare, tăieri și completări de acostamente, curățarea șanțurilor și rigolelor precum și desfundarea podețelor.

În această fază, a fost deja așternut stratul de balast pe o lungime de peste doi kilometri.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

DSCN1484.JPG
consiliu judetean cluj cluj-napoca alin tise intretinere drum padureni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2431 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048901 (s)