News Flash:

Buletine noi in Floresti

13 Martie 2013
2647 Vizualizari | 0 Comentarii
Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Cluj, institutie publica care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, continua activitatile de preluare a documentelor pentru tiparirea cartilor de identitate in comunele de pe raza judetului Cluj.

Astfel, o echipa de functionari ai Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj (D.J.E.P. Cluj) se va deplasa maine, 14 martie, in localitatea Floresti, judetul Cluj, cu statia mobila, in vederea preluarii documentelor pentru intocmirea cartilor de identitate.

Cetatenii de pe raza comunei care au cartile de identitate expirate, sau urmeaza sa expire in urmatoarele 180 de zile, tinerii care implinesc varsta de 14 ani, cei aflati in alte situatii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum si cei care solicita viza de resedinta, se pot prezenta cu toate documentele necesare eliberarii cartii de identitate, cu incepere de la ora 14.00 la sediul Primariei Comunei Floresti.

Pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor ce se impun in aceasta etapa, premergatoare intocmirii cartii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor si documentelor necesare), angajatii DJEP Cluj beneficiaza de sprijinul primariei si a organelor de politie locale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

floresti djep cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020373 (s)