News Flash:

Cel mai vechi festival de jazz din Romania a inceput duminica

13 Mai 2013
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Sibiu Jazz Festival
Cel mai vechi festival de jazz din Romania, Sibiu Jazz Festival, ajuns la cea de a 43-a editie, a inceput duminica, in centrul istoric al orasului, cu Parada Jazzului cu Drum Kitchen Berlin. Aceasta parada inedita va putea fi vazuta zilnic, de la aceeasi ora, in centrul Sibiului, pana sambata, inclusiv.
Sibiu Jazz Festival inseamna concerte, dar si un concurs international, care vor avea loc pana duminica, 19 mai, inclusiv. Toate concertele vor avea loc la Sala Thalia din Sibiu, iar pretul biletelor este cuprins intre 10 si 80 de lei.
Sibiu Jazz Festival este considerat unic in Romania, avand in vedere longevitatea, consecventa si numarul impresionant de celebritati ale genului, care l-au onorat cu prezenta. Este cel mai vechi festival de acest gen din Romania si unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat "Capitala Jazzului" de la noi din tara. Pe plan mondial, sunt rare festivalurile de gen, care se pot mandri cu o istorie de trei decenii, cand insasi existenta acestei muzici abia depaseste un secol.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

jazz parada jazzului concerte concurs international
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2924 (s) | 23 queries | Mysql time :0.073015 (s)