News Flash:

CJ Cluj nu da bani pentru reabilitarea podului peste Aries din Turda

25 Aprilie 2013
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
CJ Cluj
Lucrarile la podul de peste Aries sunt estimate la 1,8 milioane de de lei, din care aproximativ 1 milion ar putea fi contributia bugetului local, pentru restul sumei cautandu-se sursa de finantare.

Administratia locala turdeana a cerut sprijin financiar la Consiliul Judetean Cluj, dar nu s-a primit finantare pentru acest proiect.

Intr-o emisiune la Radio Transilvania, directorul tehnic al primariei Turda, Emil Dardai, a declart ca in aceste zile se definitiveaza studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici, costurile exacte ale definitivarii obiectivului.

"Primele estimari au fost la 18 miliarde de lei vechi dar cred ca va costa mai mult, urmeaza sa stim valoarea exacta. Consiliul Local a aprobat deja 10 miliarde de lei alocari bugetare citre acest proiect....pentru diferenta am facut solicitare la Consiliul Judetean, dar nu s-a aprobat finantarea" explica Dardai.

Directorul tehnic al municipalitatii spune ca dupa aprobarea studiului de fezabilitate in sedinta Consiliului Local va demara licitatia pentru executia lucrarilor de reparatii a podului. Lucrarile ar urma sa dureze aproximativ 60 de zile.

Desi modernizarea acestui obiectiv s-a aflat permanent in atentia executivului, din lipsa fondurilor necesare pentru reabilitare nu s-a reusit demararea lucrarilor in anii anteriori.

Reabilitarea Podului peste Aries nu este un "moft" al administratiei locale ci o necesitate, structura de rezistenta a acestuia fiind grav afectata punand in pericol siguranta celor care-l tranziteaza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aries finantare proiect turda emil dardai consiliul judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2392 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014116 (s)