News Flash:

Cosnilierii locali turdeni discuta joi bugetul Salinei Turda pe 2016 si organitarea in municipiu a targului "Produs de Cluj"

21 Februarie 2016
1275 Vizualizari | 1 Comentarii
BZC Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.9212 RON (0.0000)
USD: 4.1382 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salina Turda
Consiliul local Turda se va reuni  joi, 25 februarie, in sedinta ordinara, pentru a discuta mai multe aspecte privind problemele cu care se confrunta municipiul, precum si alte chestiuni organizative. Pe langa aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Societatii Turda Salina Durgau SA pentru 2016 sau organizarea targului Produs de Cluj la Turda, consilierii turdeni vor mai discuta si chestiuni privind organizare si functionare a Serviciului public de administrare a patrimoniului public si privat al Municipiului Turda si asa mai departe.

Puteti citi mai jos programul sedintei ordinare a consiliului local Turda, programat pentru data de 25 februarie 2016.

1.     Prezentarea procesului verbal al sedintei precedente;

2.     Probleme ale Administratorului Public:

2.1.  PROIECT DE HOTARARE privind completarea si modificarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Turda nr. 21 din 09.02.2016 referitoare la aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Societatii Turda Salina Durgau SA, aferent exercitiului financiar al anului 2016.

2.2.  PROIECT DE HOTARARE  privind aprobarea organizarii in Municipiul Turda a evenimentului Targ Produs de Cluj, in perioada 20-22 mai 2016.

2.3. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea incheierii unui contract de locatiune pentru un imobil teren, situat in Municipiul Turda, str. Nicolae Teclu nr. 2.

2.4. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea modificarii HCL nr. 195/2006 referitoare la aprobarea Contractului de parteneriat dintre Consiliul Local Turda, Consiliul Judetean Cluj si Parohia Ortodoxa Oprisani II Turda in calitate de parteneri, pentru   infiintarea unui Centru de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip ambulatoriu in Municipiul Turda, str. Gheorghe Baritiu nr. 38.   

2.5. PROIECT DE HOTARARE privind retransmiterea unor sectoare de drumuri nationale din administrarea Consiliului Local al Municipiului Turda, in administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA.

2.6. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea darii in administrare catre Serviciul Public Politia Locala Turda a unui imobil situat in str. Dr. Ioan Ratiu nr. 30.

2.7. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Societatii Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL pentru perioada 01.01.2016 - 31.12.2016.

2.8. PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea tarifelor, taxelor, chiriei, serviciilor de utilitate publica prestate in anul 2016 de catre Societatea Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL.

2.9. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Organigramei SC Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL pentru anul 2016.

2.10. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea modificarii Hotararii Consiliului Local al Municipiului Turda nr. 196/27.10.2005 referitoare la concesionarea fara licitatie publica a unui teren in suprafata de 450 mp, situat in Turda, str. Sandulesti, fn, in vederea extinderii locuintei pentru Istrate Ileana.

2.11. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea masurilor de organizare si functionare a Serviciului public de administrare a patrimoniului public si privat al Municipiului Turda.

3. Probleme ale Serviciului Evidenta Patrimoniu si GIS:

3.1.  PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea documentatiei tehnice de dezmembrare a imobilului inscris in CF nr. 1315/1 Poiana, prevazut cu nr. top. 1182/1/1, situat administrativ in Municipiul Turda, str. Lotus fn.

4. Probleme ale Arhitectului Sef:

4.1.  PROIECT DE HOTARARE  privind concesionarea fara licitatie publica a unui teren in suprafata de 7,00 mp, situat in Municipiul Turda, str. Lotus, nr. 2, in vederea extinderii constructiei pentru SC Construct Instal SRL Turda.

5. Probleme ale Serviciului Public de Asistenta Sociala Turda:

5.1.  PROIECT DE HOTARARE  privind Organigrama, numarul de personal, Statul de functii si Regulamentul de Organizare si Functionare a Serviciului Public de Asistenta Sociala Turda, incepand cu data de 01.04.2016.

5.2.  PROIECT DE HOTARARE privind infiintarea Serviciului Public Crese si Asistenta Medicala Scolara Turda, cu personalitate juridica, in subordinea Consiliului Local Turda.

5.3.  PROIECT DE HOTARARE  privind aprobarea regulamentului de acordare a stimulentului educational pentru copii din gradinite care provin din familii defavorizate.

5.4.  PROIECT DE HOTARARE privind acordarea unor beneficii de asistenta sociala sub forma de tichete sociale, persoanelor varstnice din Municipiul Turda.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2117 (s) | 22 queries | Mysql time :0.059639 (s)