News Flash:

EXCLUSIV! Cine este in spatele firmelor care vor construi Buftea de Cluj. 52 de milioane costul final al proiectului

28 Martie 2013
5085 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7729 RON (0.0000)
USD: 4.3160 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Societatile clujene favorite la licitatiile publice nu au avut de aceasta data castig de cauza la o licitatie de 52 de milioane de lei. Astfel, Construdava, Napoca, Grup 4 Instalatii, ACI, Energobit sau Transilvania Constructii  nu au castigat de aceasta data licitatia. Ofertele depuse au fost urmatoarele: asocierea Construdava cu ICCO Energ si cu Napoca, asocierea Grup 4 Instaltii, TIMC si AMI SA, asocierea Baumeister cu Construcciones Deco SA, asocierea ACI Cluj cu Energobit, asocierea Valve International cu RDV Construct  White Star International si Team Net Engineering, asocierea Victor Construct cu Cyes Infraestructuras, asocierea Conarg Consulting cu Tab Construct, Tehnodomus, asocierea Decorint, Verbau si Imsat, asocierea General Construct cu Modern Bau, Grup Energoinstal si Iosimar, asocierea Transilvania Constructii cu Rhid Epito, asocierea Strabag, Nisal si CON-A, Ideconsa, Consinit SRL, SC Proiect Consult SRL, ACM4 Bucuresti.

Din punct de vedere al documentelor de calificare si al propunerii tehnice, au fost calificate urmatoarele oferte, pentru care a fost dechisa in SEAP si oferta financiara: General Construct cu Modern Bau, Grup Energoinstal si Iosimar – 45.987.690 lei fara TVA, Construdava cu ICCO Energ si cu Napoca – 46.393.219,4, Valve International cu RDV Construct  White Star International si Team Net Engineering – 42.060.131 lei fara TVA, Tehnodomus – 43.032.254,9 lei fara TVA.

Conform criterului pretul cel mai scazut, oferta castigatoare a fost desemnata cea a Valve International cu RDV Construct  White Star International si Team Net Engineering – 42.060.131 lei fara TVA. Valoarea estimata din caietul de sarcini a fost 52.228.880,26 lei fara TVA. Executia lucrarilor are ca termen de finalizare 24 luni.


"16 firme au participat la licitatia pentru proiectul European ''Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative'' (CREIC), dovada de incredere in Primaria Cluj-Napoca si de transparenta, adjudecarea licitatiei permitandu-ne sa mergem mai departe cu acest proiect.
“Vom incepe constructia Centrului Regional de Industrii Creative si IT care va dinamiza mediul economic clujean, oferind sprijin pentru dezvoltarea diferitelor sectoare de afaceri, de la domeniul cinematografiei pana la IT.  Clujul este recunoscut ca centru al industriei cinematografice, iar Primaria Cluj-Napoca urmareste, dincolo de sprijinirea festivalurilor de talie internationala precum TIFF sau Festivalul International de Film Comedy Cluj, sa sustina dezvoltarea productiei cinematografice in municipiul nostru. CREIC va include facilitatile necesare pentru desasurarea acestor activitati si speram ca, pe termen lung, sa putem vorbi de un adevarat Buftea de Cluj”, a declarat primarul Emil Boc.


Firma Valve International este detinuta de catre Ion Florian si Radu Nicu. Societatea RDV Construct este detinuta de Radu Victor. White Star International este o firma care este detinuta de Catalin Radu si Daniel Mares. Societatea Teamnet Engineering este detinuta de Dragos Mihai Girlovan si firma Teamnet International, societatea fiind detinuta de Bogdan Padiu, Ovidiu Trascu, George Mihail Stan, Radu Bogdan Nedelcu, Hoinarescu Florin, Nanau Lucian, Leana Durdun, Silviu Daniel Tataru, Diana Vasile, Marius Constantin Tranca si societatea engleza Fintech Investment LTD.
 

Ce contine proiectul?

Obiectivul Centru Regional de Excelenta Pentru Industrii Creative (CREIC) este impartit in 3 obiecte:
  • Obiect 1- Constructia principala este subimpartita in patru corpuri denumite Corp A,B,C,D, subimpartire realizata la nivelul rosturilor de tasare existente intre aceste corpuri. Din punct de vedere functional corpurile alcatuiesc un tot unitar, cu acces direct intre corpuri. In plan vertical constructia principala este formata din 3 niveluri de subsol, parter si 4 etaje.
  • Obiect 2- Alcatuit dintr-o constructie anexa constructiei principale compusa dintr-un rezervor si camera pompelor. Rezervorul este necesar pentru asigurarea rezervei de apa pentru interventii in caz de incendiu.Alaturat acestuia se afla constructia care adaposteste camera pompelor si utilajele aferente,dar si o incapere destinata asigurarii spatiului necesar pentru materiale,utilaje si echipamente destinate spatiilor exterioare ale complexului.
  • Obiect 3-Amfiteatrul Verde realizat pentru organizarea diverselor evenimente in aer liber. De asemenea sunt cuprinse si amenajarile exterioare, platformele parcare si aleile de acces.
Functiuni:

Corp A-parking subteran, administratie, birouri, spatii destinate industriei cinematografice; impartire verticala 2S+P+4E;

Corp B-parking subteran, studio film ;impartire verticala 2S+P

Corp C-spatii multifunctionale(expo,conferinte,etc.); impartire verticala P;

Corp D-parking subteran,hala creatie;impartire verticala S+P.

Suprafete utile corpuri:Suprafata utila totala=13256,35 mp

Corp A =7601,46 mp

Corp B=1881,32 mp

Corp C=1394,44 mp

Corp D=2379,13 mp

Regim de inaltime-3S+P+4E

Locuri de parcare supraterane-209 locuri

Locuri de parcare subterane-125 locuri

Inaltimea maxima la cornisa-21,825m

Procent de ocupare teren(P.O.T.=7%)

Coeficient de utilizare teren(C.U.T=0,12)

 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

construdava napoca aci energobit transilvania constructii licitatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039195 (s)