News Flash:

Fabrica Napolact de la Taga, in atentia diplomatiei olandeze

31 Mai 2013
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Oleleu, vicepresedintele CJ Cluj, s-a intalnit vineri, 31 mai, cu dl. Wouter Reijers, consulul onorific al Olandei la Cluj-Napoca, pentru a stabili o punte de legatura in relatia institutionala dintre autoritatile statului olandez si cele ale Consiliului Judetean Cluj, cat si o armonizare si intelegere mai concreta a intereselor comune, intre agentii economici batavi si autoritatiile locale.

Avand in vedere ca Olanda este sursa unor mai multe investitii straine din Romania, cu cateva miliarde de euro, reprezentand o buna parte din totalul investitiilor straine din tara noastra, este necesara o imbunatatire a dialogului constructiv intre Consiliul Judetean Cluj si reprezentantii diplomatiei olandeze.

'Am reusit sa ajungem la un consens in privinta urgentei identificarii unor solutii de salvare a Fabricii de la Taga, dl. Wouter Reijers intelegand importanta locala economica cat si social-culturala a acestui brand alimentar', a declarat dl. Ioan Oleleu, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj.

Dl. Ioan Oleleu si excelenta sa consolul onorific al Olandei la Cluj-Napoca, dl. Wouter Reijers, au cazut de acord cu privire la utilitatea stabilirii unei agende de intalniri periodice, pentru a evalua si consolida interesele bilaterale romano-olandeze.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ioan oleleu cj cluj brand alimentar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012659 (s)