News Flash:

La cererea publicului, expozitia „Our Body: Universul Interior” se prelungeste pana pe 29 decembrie

29 Octombrie 2015
1419 Vizualizari | 2 Comentarii
OUR BODY Universul Interior
La cererea publicului, expozitia „OUR BODY: Universul Interior” se prelungeste pana pe data de 29 decembrie 2015 inclusiv. Peste 25.000 de persoane au vizitat-o pana acum la Iulius Mall din Cluj-Napoca, dintre care 2.000 doar in ultimele zile.

„Datorita afluxului mare de vizitatori inregistrat in ultimele zile de dinaintea inchiderii preconizate a expozitiei – aproape 2.000 de persoane, dar si a reactiilor favorabile din partea publicului, am hotarat sa ne prelungim sederea in Cluj-Napoca pana pe 29 decembrie”, spune Heidi Pinchal, purtator de cuvant al expozitiei „OUR BODY: Universul Interior”.  Aproape 100 de scoli, atat din invatamantul privat, cat si din cel de stat, cu predare in limba romana sau in alte limbi, si-au adus elevii, in grupuri organizate, sa vada expozitia, de la inceputul noului an scolar si pana in prezent. In total, peste 4.000 de elevi cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani au admirat, pana acum, cele peste 200 de exponate - corpuri umane reale  (integrale sau sectiuni).  Peste 25.000 de persoane, romani, dar si foarte multi turisti straini, au vizitat expozitia „OUR BODY: Universul Interior” de la deschiderea sa, care a avut loc in 17 iulie. Printre acestia s-au regasit foarte multe cadre didactice si medici.

Cu un puternic accent pe preventie, sanatate si educatie, expozitia „OUR BODY: Universul Interior” vrea sa creasca interesul publicului pentru cunoasterea propriului corp si sa-i convinga pe vizitatori de importanta alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative si asistenti cu pregatire medicala sunt gata sa raspunda intrebarilor oaspetilor.

Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua Eventim, iar programul de vizitare ramane neschimbat, zilnic, intre orele 10.00 si 22.00 (la ora 21.00, se face ultimul acces). Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit. Un eveniment produs de Universal Exhibition Group si organizat de Events, in colaborare cu Iulius Mall Cluj.Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

expozitiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 23 queries | Mysql time :0.054614 (s)