News Flash:

“Olimpiada Pamantului”, concursul organizat la Turda, si-a desemnat primii castigatori

28 Aprilie 2015
1930 Vizualizari | 0 Comentarii
BZC Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8737 RON (0.0000)
USD: 4.0172 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Au fost desemnati castigatorii primelor doua sectiuni ale concursului regional ”Olimpiada Pamantului” ce a avut loc in perioada 23 – 25 aprilie la Turda.

La prima sectiune, intitulata ”Apa – izvorul vietii” ce a constat in compozitie plastica, au participat 62 de elevi, din clasele V-VIII, de la 17 scoli, din opt judete, respectiv din Cluj, Brasov, Suceava, Mures, Salaj, Bistrita-Nasaud, Arges si Bucuresti.

La clasa a V-a, dintre cei zece participanti, pe primul loc s-a clasat Adela Ghitulescu, cu lucrarea ”Drumul vietii” indrumata de profesoara Cristina Ciobanu” de la Scoala Gimnaziala numarul 4 din Bucuresti. Pe locul al doilea s-a clasat David Rosa, cu lucrarea ”Lumea subacvatica” indrumat de profesorul Alin Bilcu, de la Scoala Gimnaziala ”Avram Iancu” din Turda, urmat de Vlad Bolog, cu lucrarea ”La ocean” indrumat de profesorul Alin Bilcu, de la Scoala Gimnaziala ”Teodor Murasanu” din Turda.  Au mai primit mentiuni Ana Maria Busca, cu lucrarea ”Apa – simbolul vietii” indrumata de profesoara Marilena Oana Botorcu, de la Scoala Gimnaziala ”Matei Basarab” din Arges si Ioana Popa, cu lucrarea ”Apa” indrumata de profesoara Anca Muresan, de la Clubul Copiilor Turda.

La clasa a VI-a, pe primul loc s-a clasat Dana Gagea, cu lucrarea ”Salvamar pentru deseuri” indrumata de profesorul Dorel Toader Bazga, de la Clubul Copiilor din Sangeorz Bai, urmata de Alessandru Dogaru, cu lucrarea ”Salvarea” indrumat de profesoara Ana Viorica Molea, de la Scoala Gimnaziala ”Peter Thal” Rasnov, judetul Brasov si de Lorena Cimoca, cu lucrarea ”Peisaj subacvatic” indrumata de profesoara Rodica Nutu, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda. Au mai primit mentiuni, Olivia Simon, cu lucrarea ”La mare” indrumata de profesorul Alin Bilcu, de la Scoala Gimnaziala ”Avram Iancu” din Turda si Andrada Antoneac, cu lucrarea ”Viata in unde cristaline” indrumata de profesoara Veronica Daniela Chiriac, de la Scoala Gimnaziala din Siminicea, judetul Suceava.

La clasa a VII-a, pe primul loc s-a clasat Daniela Bivolaru, cu lucrarea ”Apa vie” indrumata de profesoara Georgeta Serban, de la Scoala Gimnaziala numarul 4 din Bucuresti, urmata de Enache Farcas, cu lucrarea ”Ploaia aduce tot cu ea” indrumat de profesoara Carmen Nicoara, de la Scoala Gimnaziala din Petelea, judetukl Mures si de Ofelia Denisa Birisan, cu lucrarea ”Lacul din padure” indrumata de profesoara Simiora Madalina Seserman, de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Campia Turzii. Au mai primit mentiuni: Adriana Roxana Pop, cu lucrarea ”Izvorul fermecat” indrumata de profesoara Rodica Nutu, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda si Maria Olivia Pap, cu lucrarea ”Copac si mare” indrumata de profesorul Alin Bilcu, de la Scoala Gimnaziala ”Avram Iancu” din Turda.

La clasa a VII-a, pe primul loc s-a clasat Carmen Antal, cu lucrarea ”Viata, intre cer si apa” indrumata de profesoara Niculina Bodocan, de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Cluj Napoca, urmata de Ingrid Niculita, cu lucrarea ”Apa – armonie si visare” indrumata de profesoara Georgeta Serban, de la Scoala Gimnaziala numarul 4 din Bucuresti si de Daria Turcu, cu lucrarea ”Rau de munte” indrumata de profesoara Madalina Seserman, de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Campia Turzii.

Juriul a fost format din artistii plastici Cornel Vana, respectiv Mihaela Fodorean si Stanca Top, profesor  la Liceul de Arte plastice ”Romulus Ladea” din Cluj- Napoca.

De sectiunea I a concursului regional ”Olimpiada Pamantului” a fost responsabila profesoara Cristina Otel, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda.
 
La sectiunea a II-a, destinata creatiei literare, a concursului regional ”Olimpiada Pamantului” au trimis lucrari elevi din clasele V-VIII de la scoli din noua judete, respectiv din Salaj, Cluj, Suceava, Brasov, Arges, Valcea, Mures, Bistrita-Nasaud si din Bucuresti. Juriul format din profesorii de Limba si Literatura Romana, respectiv Gabriela Sevan, de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” din Turda, Simona Pop, de la Colegiul National ”Mihai Viteazul” din Turda, Elena Bratu, de la Scoala de Arte si Meserii Poiana si Niculina Halgas, directoarea Bibliotecii municipale ”Teodor Murasanu” din Turda, a examinat 43 de lucrari, de la 14 scoli din Romania.

Castigatorii sectiunii a II-a a concursului regional ”Olimpiada Pamantului” intitulat ”Apa-izvorul vietii” – creatie literara:

Clasa a V-a:
Pe locul intai s-a clasat Petruta Sambotelecan, cu lucrarea ”Apa izvorul vietii”, indrumata de profesoara Iulia Pop, de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu”, urmata de Raluca Voiculescu, cu lucrarea ”Povestea raului”, indrumata de profesoara Georgeta Serban, de la Scoala Gimnaziala 4 Bucuresti si de Marius Luca, cu lucrarea ”Apa” indrumat de profesoara Maria Onis, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” Turda. Au mai primit mentiuni: Ariana Rac si Alexandru Hiriscau, indrumati de profesoara Mara Onis, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda, cu lucrarea ”Apa izvorul vietii”.

Clasa a VI-a:
Premiul intai l-a obtinut Antonia Tontsch, cu lucrarea ”Apa- izvorul vietii” indrumata de profesoara Viorica Molea, de la Scoala Gimnaziala ”Peter Thal” Rasnov, pe locul al doilea s-a clasat Serban Farcas, cu lucrarea ”Apa, izvor de viata” indrumat de profesorul Octavian Gruian, de la Scoala Gimnaziala ”Teodor Murasanu” Turda, urmat de Maria Gruian, cu lucrarea ”Apa, simbolul vietii” indrumata de profesorul Octavian Gruian, de la Scoala Gimnaziala ”Teodor Murasanu” din Turda. Au mai primit mentiuni: Dalia Nistor, Madalina Busuioc si Larisa Faur, cu lucrarea ”Apa izvorul vietii” indrumati de profesoara Bianca Hanc, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda.

Clasa VII-a:
Pe locul intai s-a clasat Alexandra Botezan, cu lucrarea ”Stropul fara destin” indrumata de profesoara Maria Onis, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda, urmata de Daniela Stan, cu lucrarea ”Apa – izvorul vietii”. Indrumata de profesoara Georgeta Serban, de la Scoala Gimnaziala 4 Bucuresti si de Alexandra Stan, cu lucrarea ”Apa-izvorul vietii” indrumata de profesoara Cristina Ciobanu, de la Scoala Gimnaziala 4 Bucuresti. Au mai primit mentiuni: Alexandra Clapa, cu lucrarea ”Infinita calatorie” indrumata de profesoara Nicoleta Varga, de la Scoala Gimnaziala ”Avram Iancu” Dej, Tudor Ionut Turcu, cu lucrarea ”Simfonia ploii” indrumat de profesoara Carmen Moldovan, de la Liceul teoretic ”Pavel Dan” Campia-Turzii si Catalina Moldovan, cu lucrarea ”Deseurile si calitatea apei” indrumata de profesoara Carmen Nicoara, de la Scoala Gimnaziala din Petelea, judetul Mures.

Clasa a VIII-a:
Ingrid Niculait s-a clasat pe locul intai, cu lucrarea ”Izvorul care nu seaca niciodata” indrumata de profesorul Georgeta Serban, de la Scoala Gimnaziala 4 Bucuresti, urmata de Elena Mirela Moglan, cu lucrarea ”Povestea unui strop de apa” indrumata de profesoara Luciana Prelipcean, de la Scoala Gimnaziale ”Slatioara” din Stulpicani, judetul Suceava si Diana Somlea, cu lucrarea ”Apa izvorul vietii” indrumata de profesoara Bianca Hanc, de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda. Au mai primit mentiuni: Flavia Rus, cu lucrarea ”Apa” indrumata de profesoara Claudia Pop, de la Scoala Gimnaziala ”Mihai Viteazul” din Campia Turzii si Lenuta Maier, cu lucrarea ”Apa- aurul de azi” indrumata de profesoara Carmen Nicoara, de la Scoala Gimnaziala din Petelea.
De sectiunea a II-a a concursului regional ”Olimpiada Pamantului” a fost responsabila Maria Onis, profesoara la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” din Turda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

castigatorii turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012329 (s)