News Flash:

S-a lansat proiectul: IMPULS – Economia sociala, un vector in integrarea tinerilor din centrele de copii pe piata muncii!

10 Martie 2015
1027 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7729 RON (0.0000)
USD: 4.3160 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Vineri, 27 februarie 2015, ora 11:00, la RIN Grand Hotel din Bucuresti a avut loc conferinta de lansare a proiectului POSDRU/173/6.1/G/147335 "IMPULS Economia sociala, un vector in integrarea tinerilor din centrele de copii pe piata muncii!". Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, prin contractul de finantare nr. POSDRU/173/6.1/G/147335 si se inscrie pe Axa prioritara 6 – „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1 – „Dezvoltarea economiei sociale”.

Evenimentul a fost organizat de S.C. INTRATEST S.A (http://www.intratest.ro/)., in calitate de beneficiar, cu prilejul lansarii oficiale a proiectului mai sus-mentionat care urmeaza a fi implementat pe o durata de 12 luni incepand cu 29.12.2014,  avand ca obiectiv general sprijinirea incluziunii sociale si integrarea pe piata muncii a 10 tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului din Bucuresti-Ilfov prin promovarea principiilor economiei sociale si infiintarea unei structuri a economiei sociale.

In cadrul proiectului va fi infiintata o structura a economiei sociale in mediul rural din Regiunea Bucuresti-Ilfov, vor fi furnizate servicii de ocupare, un loc de munca si un program de adaptare profesionala la locul de munca pentru 10 tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului din Bucuresti-Ilfov.

La eveniment au participat reprezentanti ai beneficiarului – echipa de management si implementare a proiectului, Conf. Univ. Dr. Sorin Mihai Mitulescu din cadrul Universitatii Europei de Sud-Est – LUMINA Bucuresti, Ruxandra Ioana Stanica, expert fonduri europene din cadrul Instituto de Formacion Integral S.L.U. Madrid, Spania, reprezentanti ai autoritatilor publice si reprezentanti ai unor autoritati ale societatii civile, cu activitate in zona incluziunii socio-profesionale a grupurilor vulnerabile.

Agenda conferintei a inclus prezentarea proiectului, a obiectivelor si rezultatelor estimate, strategia de promovare, consideratii asupra impactului proiectului in regiunea de implementare, precum si diseminarea de bune practici din tari membre ale Uniunii Europene in domeniul economiei sociale, precum Spania si Italia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

posdru impuls proiectul bucuresti-ilfov fonduri europene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1000 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019857 (s)