News Flash:

VIDEO: Serghei Mizil înjură grav diaspora: „Stați în p…a mea acolo, în Italia! Du-te-n p…da mă-tii acolo!”

14 Martie 2020
3870 Vizualizari | 0 Comentarii
Serghei Mizil

Serghei Mizil, beizadeaua dezaxată a mahărului comunist Paul Niculescu-Mizil, a infestat spațiul virtual cu un filmuleț de 9 minute de o abjecție nemaiîntânită. Mesajul scârnăviei mizilo-ceaușiste este un amestec de bolșevism, nazim, mârlănie și grotesc.

Ținta vorbelor spurcate ale ipochimenului este diaspora română. Sub acoperirea lui „am acte că sunt nebun, n-au ce-mi face”, clovnul ratat repetă ca o flașnetă stricată expresii jegoase, obscene, de fundul mahalalei.

Demn reprezentant al „Ciumei Roșii”, Mizil-jr. suferă profund pentru că românii au spulberat PSD anul trecut, la vot, și că i-au mai dat un mandat lui Klaus Iohannis. Cum diaspora a avut un rol determinat la ultimele runde de alegeri, canalia miziliotă s-a dezlănțuit la adresa românilor din Italia, pe care i-ar alunga cu pietre de la graniță, arată ziaristii.com

Dezlănțuirea scabroasă a beizadelei comunistoide conține îndemnuri pline de ură la adresa românilor din diaspora – să plece, să nu mai vină aici, că n-au votat cu Ciuma Roșie! Aici e loc doar pentru „patrioți” gen Serghei Mizil, care mănâncă „mămăligă cu carne”, după ce s-au bătut „cu dacii și romanii”.

Limbajul scabros al lui Serghei Mizil, în cele 9 minute, produce, printre altele, următoarele expresii:

„morții mă-tii” (de 8 ori)

„p…a mea” (5)

„p…da mă-tii” (2)

„Băga-mi-aș p…a în mama voastră!” (2)

„Paștele mă-tii” (1)

„mi-o sugeți” (1)

„M…e vă dau la toți, bă!” (1)

Serghei Mizil avea un anturaj de aceeași factură încă din comunism: Nicu Ceaușescu, Mădălin Voicu etc. – numai beizadele! În capitalism s-a mai înfrățit și cu alte specimene, gen Codrin Ștefănescu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


diaspora coronavirus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0795 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026016 (s)