News Flash:

43 de oferte depuse pentru construirea autostrazii Sebes-Turda

30 Octombrie 2013
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a anuntat ca, pana acum, s-au depus 43 oferte in vederea atribuirii contractului pentru constructia autostrazii Sebes – Turda.

Nu mai putin de 43 de oferte au fost depuse de societatile interesate de construirea celor 70 de kilometri ai tronsonului de autostrada Sebes-Turda. Printre acestea se gaseste si una dintre firmele detinute de omul de afaceri clujean Ioan Bene, care face parte dintr-o asociere de 9 societati ce a aplicat pentru lotul 4 al proiectului.

Miercuri, incepand cu ora 10.00, se va desfasura sedinta de deschidere a ofertelor. Ulterior comisiile de evaluare desemnate, din cadrul CNADNR S.A., vor incepe procesul de analiza si evaluare a ofertelor depuse.

Valoarea totala a investitiei este de 4,6 miliarde de lei (1,03 miliarde de euro), finantarea efectuandu-se din fondul de coeziune si de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

autostrada sebes-turda ioan bene cnadnr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021223 (s)