News Flash:

Baile Felix, IN PERICOL: Guvernul a aprobat exploatarea gazelor de sist in zona

26 Noiembrie 2013
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Statiune de interes national, in pericol. Baile Felix, cunoscute in toata lumea pentru izvoarele de apa termala, risca inchiderea. Motivul: gazele de sist. Guvernul Ponta a aprobat exploatarea gazelor de sist in zona. Hotararea a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, potrivit realitatea.net.

Potrivit hotararii, guvernul a aprobat acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul 3 Baile Felix de catre East West Petroleum Corporation, o companie canadiana cu operatiuni in Statele Unite ale Americii, India, Noua Zeelanda si Maroc.

Articolul 1
Se aproba Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul EX – 3 Baile Felix, incheiat intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, in calitate de concedent, si East West Petroleum Corp., in calitate de concesionar, prevazut in anexa*) care face parte integranta din prezenta hotarare._____*) Anexa nu se publica, fiind clasificata potrivit legii.

Articolul 2
Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrul EX – 3 Baile Felix, aprobat potrivit art. 1, intra in vigoare la data publicarii prezentei hotarari in Monitorul Oficial al Romaniei.
SURSA: Monitorul Oficial Hotararea Nr.887 din 14.11.2013

Aceeasi companie a mai obtinut acordul guvernului pentru exploatarea gazelor de sist in perimetrele 8 Biled si 7 Periam din judetul Timis.

Operatiunile de explorare-exploatare incep odata cu publicarea in Monitorul Oficial.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

baile felix apa termala guvernul ponta exploatarea gazelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023428 (s)