News Flash:

Consilierii locali turdeni discuta maine acordarea titlului de Cetatean de Onoare celui care a fost Emil Molnar

8 Februarie 2016
802 Vizualizari | 1 Comentarii
Emil Molnar
Consiliul local Turda se reuneste in cursul zilei de maine pentru a discuta mai multe obiective importante aflate pe ordinea de zi a sedintei extraordinare.

Pe langa subiecte de interes economic precum aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Societatii Turda Salina Durgau SA, aferent exercitiului financiar al anului 2016 sau aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Societatii Domeniul Public Turda SA, pe ordinea de zi a sedintei de maine se va discuta si acordarea Titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Turda, post-mortem, celui care a fost  Emil Molnar, decedat la inceputul lunii decembrie a anului trecut.

Tot pe ordinea de zi a sedintei de ieri se va discuta si aprobarea transmiterii cu titlu gratuit a unui imobil situat in Municipiul Turda, str. Andrei Muresanu nr. 16, din domeniul public al Statului Roman si din administrarea Ministerului Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj in domeniul public al Municipiului Turda si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Turda.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Emil_Molnar_2
emil molnar cluj turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Cochintu dorina  | #19741
Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:cochintudorina@yahoo.com
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041253 (s)