News Flash:

COSMAR in SUA! Simona Halep nu scapa de blestemul Sharapova

18 August 2014
677 Vizualizari | 0 Comentarii
În sferturile de la Cincinnati, Simona Halep a fost din nou extrem de aproape sa o învinga pe Maria Sharapova, însa rusoaica se transforma într-o adevarata naluca pentru ocupanta pozitiei secunde în ierarhia WTA. De fiecare data când Simona a crezut ca o are la mâna, fosta ocupanta a locului 1 si-a ridicat nivelul jocului si a reusit sa învinga. La fel s-a întâmplat la Madrid, la Roland Garros si acum la Cincinnati. Dupa scenariul binecunoscut, Halep a avut un start bun de meci si a câstigat primul set într-o maniera clara, scor 6-3, reusind sa se impuna în fiecare game disputat pe serviciul adversarei. Românca a început perfect si actul secund, atunci când a condus cu 2-0, iar sperantele erau din ce în ce mai mari.

Citeste si: Simona Halep, invinsa de Sharapova dupa un meci halucinant

Sharapova a gasit din nou resurse nebanuite, a redus substantial numarul greselilor nefortate si a trimis lovituri câstigatoare în fiecare colt al terenului. Firesc dupa cum s-a desfasurat partea a doua a setului, Sharapova si-a adjudecat actul cu 6-4, însa a pornit IAR slab în decisiv. Simona a condus din nou cu 2-0, a avut serviciul, însa i-a permis adversarei sa revina. Rusoaica a maturat efectiv terenul cu executiile ei puternice, Halep s-a tinut mereu bine în defensiva, însa i-au lipsit loviturile câstigatoare. Înghesuita într-o aparare feroce, Halep a trimis aproape tot înapoi, a contabilizat greselile Mariei si a acceptat dezamagita în momentul în care nu a mai ajuns la câte o minge.

Citeste si: VESTE TERIBILA pentru SIMONA HALEP! Ce au anuntat AMERICANII

La scorul de 4-4, jucatoarea noastra a mai cedat un break, iar Sharapova servea pentru câstigarea meciului. Din nou, scenariu cunoscut, la fel ca în finala de la Paris. Si identic acelui duel, fosta ocupanta a locului 1 a avut câstig de cauza într-un punct capital, la care a fost dezavantajata Simona.
Un nou episod în care Halep a avut de suferit din cauza arbitrajului.

La fel ca si la Roland Garros

S-a întâmplat la 15-15 în game-ul 10, atunci când Halep a trimis un forehand în cross, arbitrul a strigat OUT, Sharapova a lovit mingea, iar aceasta a ajuns în fileu. Challenge-ul a venit instant din partea româncei, hawk-eye-ul i-a dat dreptate, însa arbitra din scaun nu i-a acordat punctul, ci a dispus rejucarea lui. Asta chiar daca lovitura Mariei Sharapova nu a parut sa fi fost influentata de decizia arbitrului de linie.

Citeste si: SIMONA HALEP, anunt FABULOS: E OFICIAL

Din acel moment, Simona a mai facut un singur punct, câstigatoarea de la Paris a lovit necrutator si a dat din nou mâna învingatoare peste fileu: scor 3-6, 6-4, 6-4, dupa doua ore si 32 de minute.
Pentru prezenta în sferturile de finala de la Cincinnati Halep va primi 190 de puncte WTA si 54.170 de dolari, în timp ce Sharapova va fi recompensata cu 350 de puncte WTA si 113.770 de dolari pentru accesul în penultimul act. A fost a cincea disputa directa dintre Sharapova si cea mai buna jucatoare din România, iar rusoaica a câstigat toate confruntarile.

cincinnati simona halep maria sharapova madrid roland garros halep wta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1021 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010755 (s)