News Flash:

Guvernul verifica listele de alegatori. Peste 1.500 de morti, eliminati din liste

22 Mai 2016
763 Vizualizari | 1 Comentarii
Peste 1.500 de persoane au fost scoase din bazele de date de la Evidenta Populatiei dupa ce s-a descoperit ca erau decedate.

Peste 1.500 de persoane de peste 100 de ani au fost scoase din bazele de date de la Evidenta Populatiei dupa ce s-a descoperit ca figurau desi erau decedate, fiind facute acum verficari pentru alte peste 1.000 pentru care exista informatii ca au incetat din viata, dar nu sunt acte care sa ateste.

In urma unor verificari facute la structurile de Evidenta a Populatiei s-a decoperit ca 1.563 de persoane, cu varsta de peste 100 de ani, figurau in bazele de date desi erau decedate, scrie Mediafax.

Ministerul Afacerilor Interne
(MAI) a anuntat ca s-au identificat documente care atesta decesul si au fost scoase acum din evidenta, fiind actualizate bazele de date. Totodata, MAI precizeaza ca verificarile au avut loc in contextul procesului electoral si ca datele actualizate au fost trimise Autoritatii Electorale Permanente pentru ca respectivele persoane sa fie scoase de pe liste.

Raman insa cu semnul intrebarii, si se fac in continuare verificari, pentru alte 1.014 de persoane tot cu varsta de peste 100 de ani.

"Continua verificarile privind alte 1.014 persoane cu varsta de peste 100 de ani despre care, desi nu au fost obtinute acte care sa certifice decesul, exista informatii ca au incetat din viata, respective nu se mai afla la domiciliu si nici nu au fost identificate rude, vecini sau apropiati care sa cunoasca situatia acestora", se precizeaza intr-un comunicat al MAI.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

evidenta populatiei mai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ioana  | #20541
Stop! Aici este lucru acasa! Oferta este valabila pentru toate localitatile si pentru toti oamenii care dispun de circa 2 sau 3 ore libere pe zi. Se lucreaza in regim de colaborare. Asiguram contract de comision si instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala foarte atenta, in asa fel incat dvs sa reusiti cu brio sa faceti fata sarcinilor primite si sa castigati bani. Cereti acum detalii la adresa de email: geana.ioana2000@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1079 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035456 (s)