News Flash:

Inca un tronson asfaltat pe drumul judetean 109A Dealul Jurcii - Jurca

19 Octombrie 2016
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
Drum Ciubaca

Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca, in cadrul programului de lucrari care vizeaza intretinerea infrastructurii rutiere a judetului, pe drumul judetean DJ 109A a fost finalizata asfaltarea unui nou sector de drum in lungime de aproximativ 1 kilometru, de la intersectia cu drumul judetean DJ 108B (Dealul Jurcii) catre localitatea Jurca.

Lucrarile de intretinere si reparatii pe drumul judetean DJ 109A continua pe mai multe sectoare, indeosebi pe tronsonul Panticeu - Recea Cristur - Caprioara - DJ 108B si constau in burdusiri, plombari cu mixtura asfaltica si plombari cu stropiri succesive cu emulsie.

„Necesitatea derularii acestor lucrari a fost determinata atat de faptul ca in zona nu s-au mai executat de multa vreme reparatii cat si, mai ales, de faptul ca interventia pe acest drum va asigura o circulatie mult mai fluida si rapida intre judetele Cluj si Salaj" a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Reamintim in acest context faptul ca lucrarile pe drumul judetean 109A vizeaza un sector de drum cu o lungime de 21,3 kilometri, de la kilometrul 27+200 pana la kilometrul 48+500.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drum judetean dealul jurcii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1071 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030921 (s)