News Flash:

Incep lucrarile de amenajare a paraului Muraturii

23 Aprilie 2013
903 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrarile de deviere a paraului Muratorii vor fi finalizate la 1 iunie 2013. Acest termen a fost stabilit in cadrul unei intalniri la care au participat reprezentanti ai Aeroportului International Cluj-Napoca, ai Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa, precum si a constructorilor implicati in proiectele de amenajare a paraului, respectiv construire a noii piste a aeroportului.

,,Este o veste cu adevarat buna, deoarece dupa finalizarea lucrarilor de amenajare a acestui parau, se va preda amplasamentul liber de sarcini, respectiv zona din capatul vestic, catre constructorul noii piste. Acesta va putea astfel sa execute lucrarile de sistematizare a terenului necesare pentru asigurarea zonei de senzitivitate a echipamentelor de radionavigatie, precum si cea de siguranta de la capatul pistei. Sper ca in curand sa poata demara si lucrarile de amenajare a celuilalt parau, Becas, astfel incat sa putem da in functiune pista de 2100 de metri', a apreciat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

Termenul de finalizare a lucrarilor de sistematizare a zonei de senzitivitate si RESA (Runway and Safety Area), conform reglementarilor aeronautice in vigoare, va fi stabilit impreuna cu Romatsa si cu constructorul noii piste.

muratorii piste parau horea uioreanu resa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.009938 (s)