News Flash:

Veste nemaipomenita pentru soferi! Punctele de penalizare ar putea fi rascumparate

3 Februarie 2016
1833 Vizualizari | 1 Comentarii
La inceputul anului, un grup de parlamentari a propus o serie de modificari in Codul rutier. Printre acestea amintim de claxonatul excesiv si de agresivitatea la volan

De asemenea, se introduce notiunea de rascumparare a punctelor de penalizare. Cum s-ar traduce acest lucru? Simplu. Sistemul de puncte de penalizare va deveni inutil. Astfel, cei care au suficienta putere financiara vor putea rascumpara si punctele de penalizare. Un punct de penalizare va avea aceeasi valoare cu cea a punctului-amenda adica 105 lei.

Art.401 – (1) Fiecare punct de penalizare aplicat poate fi rascumparat pana in momentul in care a intervenit de drept, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule, ca masura administrativa, iar contravenientul face dovada achitarii amenzii contraventionale aplicate prin procesul-verbal respectiv.

(2) Un punct de penalizare reprezinta valoric un punct amenda, scrie AutoBild.ro.

In aceste conditii, cei care vor incasa amenda dupa amenda nu vor mai fi restrictionati de numarul de puncte de penalizare si isi vor putea vedea linistiti de sofat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rascumparare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Mitroi  | #19701
Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mrodi67@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1089 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036173 (s)