News Flash:

4.200 de CV-uri pentru 100 de locuri de munca la noua fabrica Bosch

29 Aprilie 2013
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Concernul german Bosch a anuntat ca a primit peste 4.200 de CV-uri in urma targului de locuri de munca organizat pe 19 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

Bosch a demarat cautarile pentru 100 de persoane pentru noua sa fabrica, din parcul industrial Tetarom III din comune Jucu. Compania cauta de la ingineri cu diferite specializari pentru productie sau cercetare si dezvoltare la personal din domeniul economic si administrativ, persoane cu studii medii pentru productie, tineri cu potential, pe care sa ii pregateasca pentru o viitoare cariera de management.

Conform reprezentantilor Bosch, nivelul de pregatire a celor interesati a fost echilibrat, acoperind de la personal necalificat pana la cel specializat sau cu experienta de management. Pana la sfarsitul anului, 325 de angajati isi vor desfasura activitatea in cadrul unitatii de la Cluj, destinata productiei si dezvoltarii unitatilor electronice de comanda pentru industria auto. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa.

Intr-o prima faza, cea de constructie, investitiile planificate se ridica la 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata de 38.000 mp si va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Divizia are 17 unitati de productie la nivel mondial si 20.000 de angajati.

Pana in prezent, grupul este reprezentat in Romania in trei locatii: Bucuresti, Timisoara si Blaj. Din acest an, celor trei locatii li se va mai adauga si cea de la Cluj. Numarul total de angajati ai concernului Bosch in Romania este de 1.400.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bosch cluj-napoca tetarom iii jucu automotive electronics cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011786 (s)