News Flash:

Emil Boc a explicat, azi, de ce vrea prelungirea contractului de salubrizare

9 Aprilie 2013
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, explica de ce prelungeste contractul de licitatie pentru salubrizare, in detrimentul licitatiei.

Boc a organizat azi o conferinta de presa, ca "o modalitate de a explicita in detaliu licitatia pentru salubrizare", dupa cum s-a exprimat chiar el. Boc spune ca optiunea sa este licitatia, nu prelungirea cu 4 ani a contractului de salubritate.

Contractul de salubrizare s-a incheiat in 2005 pentru 8 ani, expira in octombrie si contine o clauza prin care cele doua companii de salubritate - Brantner-Veres si Rosal Grup - pot cere prelungirea cu sase luni a valabilitatii contractului, pana la organizarea unei licitatii. Boc spune ca optiunea e justificata: institutia va avea timp sa organizeze o noua licitatie. "Ce se intampla in cazul in care in cele sase luni, din varii motive, nu se finalizeaza licitatia pana in 14 octombrie? Cine ridica gunoiul dupa aceasta data?", intreaba Boc.

Exprimarea optiunii de prelungire printr-un act aditional poate fi facuta numai pana in 14 aprilie. "Sunt sase luni pentru organizarea licitatiei", spune Boc.

Decizia va fi luata in sedinta Consiliului Local de astazi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

brantner-veres rosal grup
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035714 (s)