News Flash:

Sedintele de Consiliu Local vor incepe cu „Tatal Nostru“

23 Aprilie 2013
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Ghilinta
Consilierii locali din Arad se vor ruga inaintea sedintelor ordinare, sperand sa fie mai toleranti, rabdatori si pentru bunul mers al lucrarilor, daca initiativa unui ales local va fi aprobata de colegii lui, scrie actualitati-arad.ro.

Consilierul PC Gheorghe Ghilinta a propus un proiect de hotarare care prevede ca la sedintele ordinare, dupa intonarea Imnului de Stat, sa fie rostita rugaciunea Domneasca Tatal Nostru“.

Rugaciunea ar urma sa fie rostita de presedintele de sedinta sau de un alt consilier local, impreuna cu toti participantii la sedinta, care doresc rosteasca rugaciunea.

Printre motivele invocate de Ghilinta pentru promovarea proiectului se numara si recensamintele din anii 1992 si 2002, care au aratat ca peste 97 la suta din populatia Romaniei impartaseste un crez religios, acelasi procentaj regasindu-se si in randul populatiei din municipiul si judetul Arad.

„Legea 489/2006 nu impune declararea apartenetei religioase, totusi, la intrarea noastra in functie am depus un juramant incheiat cu «Asa sa-mi ajute Dumnezeu». Consider ca inceperea sedintelor noastre ordinare cu rostirea rugaciunii cunoscuta tutror si provenind de la Insusi Domnul Iisus Hristos ne poate indemna la mai multa rabdare, ingaduita si toleranta reciproca, spre bunul mers al lucrarilor CLM si multumirea celor care ne-au mandatat ca membri ai acestui important for local“, a mai mentionat consilierul in expunerea de motive a proiectului.

Proiectul urmeaza sa fie supus votului consilierilor locali in sedinta de joi, 25 aprilie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

consilierii locali arad ruga sedintelor ordinare consilierul pc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012243 (s)