News Flash:

Veste buna pentru cei care doresc sa obtina permisul auto

19 Martie 2013
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Veste buna pentru cei care doresc sa obtina permisul auto
Proba practica pentru obtinerea permisului auto va putea fi sustinuta din nou, in caz de esec, fara a mai repeta proba teoretica, insa cu conditia efectuarii a sase ore de pregatire intre doua examene, potrivit unui proiect pus in dezbatere publica, luni, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Proiectul Ordinului ministrului afacerilor interne pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere se afla in dezbatere publica timp de 10 zile.

Potrivit MAI, initiativa intregeste procedura de examinare in vederea obtinerii permisului de conducere cu reglementari vizând examinarea candidatilor la obtinerea permisului de conducere din categoria AM (mopede), ca urmare a includerii acestora in categoria autovehiculelor, respectiv procedura de examinare in traseu a conducatorilor de vehicule din categoria A, A1, si A2.
Astfel, promovarea probei teoretice (calificativul "admis") permite sustinerea succesiva a probei practice pentru o perioada de un an de la data absolvirii cursurilor de pregatire teoretica si practica, prevede proiectul. In cazul nepromovarii probei practice (calificativul "respins"), aceasta poate fi reluata, fara sustinerea probei teoretice, dupa cel putin 15 zile de la data obtinerii calificativului si prezentarea dovezii efectuarii a sase ore de pregatire practica, conform aceluiasi proiect.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

proba teoretica pregatire examene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018389 (s)